Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici
 
  • Bolets comestibles
    Entre les espècies variades de bolets que creixen als boscos catalans, n'hi ha de comestibles i de tòxics. A continuació us oferim un llistat amb els bolets comestibles més freqüents a Catalunya: Llenega negra, camagroc, rovelló, pinetell, fredolic, carlet i trompeta.
  • Bolets tòxics
    Malauradament, en arribar la temporada de bolets, es produeixen accidents, alguns fins i tot mortals, a causa del consum de bolets tòxics. Gairebé la totalitat de les intoxicacions mortals són degudes a la farinera borda ('Amanita phalloides'), un bolet molt tòxic i bastant freqüent als boscos. Us oferim un llistat amb els bolets tòxics més freqüents a Catalunya, indicant també les espècies comestibles amb què es poden confondre.

Consells per gaudir de la temporada de bolets

  • Com collir bolets Collir bolets

    La millor manera de collir bolets és fent palanca amb el ganivet i collint tot el bolet.

  • Recomanacions sanitàries Recomanacions sanitàries

    En cas d'intoxicació, s'ha d'anar immediatament a un centre hospitalari per rebre tractament.

Les emergències a la xarxa